воскресенье, 11 февраля 2018 г.

Так хто таки молодець???? Чи звідки лунає сморід ,сопот здохлої кішки? Відповідь одна -байдужість та службове недбальство тих хто має повноваження виконувати повноваження з інституції захист прав та основоположних свобод людини .


Так хто таки молодець???? Чи звідки лунає сморід ,сопот здохлої кішки? Відповідь одна -байдужість та службове недбальство тих хто має повноваження виконувати повноваження з інституції захисту прав та основоположних свобод людини .

Ура ! О,Еврика!! Знайшла таки те що шукала та при аналізуванні з'ясувала . Так хто таки молодець???? Чи звідки лунає сморід ,сопот здохлої кішки? Відповідь одна -байдужість та службове недбальство тих хто має повноваження виконувати повноваження з інституції захист прав та основоположних свобод людини .
Топтання на одному місці за фактами не вирішаємості ,але парадоксальним є той факт що наша держава є демократичною . Та кожна людина має певні гарантії щодо захисту прав та основоположних свобод людини. А от на факті — ні фіга. Почала шукати в час коли Душа кричит та стомлена від байдужості та не вирішаємості проблем по суті . А тут Опа ча! Є контакт . Після збирання себе у кубік рубік, після розмови з бидлом яке з себе корчить великого бога сія русі( хоча працює в органах самоврядування та на своїй територій вершить що хоче. Ну, думаю- так не должно быть ,мать его в…..). Адже чинник діючого /існуючого/устеленого законодавства України та стратегічний напрямок в ЄС дає всі можливості відновити втрачені права навіть без судової тяганини.
Декілька разів на протязі не одного року приходилось слідкувати за роботою певних можновладців .І от цікавинка, що виявляється за відновлення порушених прав у кожному регіоні є відповідальна особа та не одна . Але таким особам не вигідно брати на себе певний обсяг виконання робіт . От тому наші громадяни ходять роками рокенними по колу у просторі судової гілки влади . Наголошу, що є факти це  не просто блаблабла.
Зазначу, що мені таки з невідомих причин ( тобто опинилась не в той час не в тому місці, що я планувала) та стало відомо особисто,  в тому числі, була учасником декількох діалогів, де особа, що виконує делеговані повноваження більше півтори години захищала права жіночки у кабінеті нотаріуса- в час коли вона отримує зарплату від облдержадміністрації . Думаю чому так ? Зазначу, що коли я зверталась то я одразу отримувала статус -посол туди...
Але проаналізувавши визначила . Ой ,красава ! Адже може коли хоче. Молодець! Прикро те, що діяти ця особа тільки починає коли зацікавлена . Але ця пані має великі повноваження за своїм статусом, що наділила її держава.
Певна інституція захисту прав у нас на  Україні, в тому числі, і на Буковині підвонює тільки формалізмом та ніяких дій не вчиняється так як особи які працюють представниками від уповноваженого Верховної ради з прав людинив ,тому числі і ті хто з пов'язаний функціонально  — тільки то і знають : “пишіть на ім’я Лутковської  . Ми нічого не вирішуємо "тощо.                                                                                                              СТОП СТОПЕ! А на фіг горяча урядова лінія з великою кількістю операторів (з понтами “безмозглиг”),які чують тільки те ,що хочуть чути, а не те що їм говориш .Відповіді по суті повне лайно : “я не я та хата не моя. Чи без мене мене судили”.
А за що таки отримують чи малу заробітну плату з бюджету неньки України.
Це ще нічого.А от особа, яка має право відновлювати порушені права стільки років веде вигляд  робочої обстановки та тільки здає звіти до 25грудня щороку, центрується для висвітлення звітності в час проведення тижня права (10грудня) на Буковині. Відгадайте : “как ёё зовут”?
Наведу приклади підказок : 1.Гарна жіночка,балакає красивенько ( прикро що нічого не робить).
2. Живе та працює в Чернівецькій області часто призначає зустрічі в час коли її нема . 3. Корчить з себе бог зна що.
відповідь на №1 Урядовий уповноважений у справах Європейського суду з прав людини Із джерела інформації http://old.minjust.gov.ua/160;
Секретаріат Урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини
Директор департаменту
(керівник секретаріату)
Давидчук Ольга Василівна
тел. 279-54-81,
тел./факс 279-54-91,
o.davydchuk@minjust.gov.ua
не вгадали -зимно.                                                                                                                           відповідь на №2- так працює Департамент освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації , а от призначеної зустрічі можна чекати більше місяця та в кулуарах адміністрації в день призначення понад 3 годин , а відповіді надсилає не на твою адресу умисно — Директор департаменту Палійчук Оксана Михайлівна та її підлеглі ? (вул.Грушевського,1; м.Чернівці, 58010; тел.(0380372) 552966,факс (0380372) 573284;е-mail: deposv@bukoda.gov.ua, doncv@ukr.net) а її чоловік розбиває службовий автомобіль(http://www.bukinfo.com.ua/show/news?lid=75754 ).
Прізвище, ім’я, по батькові
Посада
Службовий телефон
Палійчук Оксана Михайлівна
Директор Департаменту
55 29 66
Ісопенко Ірина Юльянівна
Заступник директора Департаменту
55 36 54
Управління освіти і науки
Сакрієр Оксана Леонидівна
Начальник управління
52 54 76
не вгадали останні наглі ,файні та співають ангельським голоском , але ще троха має фаци( маю таку надію).                                                                                                                     відповідь на №3 -представник Урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини урегіональному відділенні Секретаріату Урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини.
Молодці! Вгадали відкриваємо карти .
Із джерела інформації https://minjust.gov.ua/m/str_8789: “ ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства юстиції України 09.02.2007 р. № 44/5 ПОЛОЖЕННЯ про представника Урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини і регіональне відділення Секретаріату Урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини
1. Діяльність Урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини (далі – Урядовий уповноважений) на регіональному рівні забезпечують представники Урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини, що працюють у складі Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, головних управлінь юстиції в областях, м.м. Києві та Севастополі і очолюють регіональні відділення Секретаріату Урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини (далі – регіональне відділення).
2. Представник Урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини (далі – представник Урядового уповноваженого) і регіональне відділення у своїй діяльності керуються Конституцією України, Конвенцією про захист прав людини і основоположних свобод та протоколами до неї (далі – Конвенція), Законом України "Про виконання рішень та застосування практики Європейського суду з прав людини" та іншими законами, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, міжнародними договорами України, Регламентом Європейського суду з прав людини, Положенням про Міністерство юстиції України, Положенням про Урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 31 травня 2006 року № 784, Положенням про Головне управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, головні управління юстиції в областях, м.м. Києві та Севастополі та цим Положенням.
3. Представником Урядового уповноваженого призначається перший заступник (заступник) начальника Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, головних управлінь юстиції в областях, м.м. Києві та Севастополі наказом Міністра юстиції за письмовим поданням відповідного начальника управління юстиції, погодженим з Урядовим уповноваженим.
3.1. У разі виникнення обставин, за яких особа, призначена представником Урядового уповноваженого, не може виконувати обов’язки голови регіонального відділення, начальник відповідного управління юстиції у 10-денний строк звертається з поданням до Міністра юстиції про звільнення вказаної особи від виконання обов’язків представника Урядового уповноваженого та про призначення нового представника Урядового уповноваженого.
3.2. У разі виникнення обставин, за яких особа, призначена представником Урядового уповноваженого, тимчасово не може виконувати свої обов’язки, його обов’язки виконує начальник обласного управління юстиції.
4. Представник Урядового уповноваженого відповідно до покладених на нього завдань:
4.1. координує роботу регіонального відділення;
4.2. відповідає на запити Урядового уповноваженого та Секретаріату Урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини (далі – Секретаріат);
4.3. надсилає до місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, судових органів запити стосовно надання матеріалів і пояснень у справах про порушення Конвенції;
4.4. щороку до 25 грудня інформує Урядового уповноваженого про діяльність регіонального відділення, виконання відповідних доручень та проведення публічних заходів за звітний період;
4.5. у випадках, що потребують негайного втручання Секретаріату, представник Урядового уповноваженого своєчасно інформує про це Урядового уповноваженого;
4.6. представник Урядового уповноваженого несе персональну відповідальність за діяльність регіонального відділення перед Урядовим уповноваженим.
5. Представник Урядового уповноваженого має право:
5.1. з метою виконання доручень Урядового уповноваженого та Секретаріату звертатись до місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та судових органів із запитами про надання матеріалів та коментарів у конкретних справах;
5.2. отримувати від місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, судових органів відповідні матеріали та інформацію у конкретних справах, які стосуються заявлених порушень положень Конвенції;
5.3. у разі потреби для виконання окремих завдань залучати до роботи регіонального відділення інших працівників обласних та районних управлінь юстиції (за погодженням з начальником відповідного управління юстиції);
5.4. брати участь у засіданнях і нарадах з питань, віднесених до його компетенції;
5.5. утворювати робочі групи, залучати спеціалістів до вирішення питань в межах виконання доручень Урядового уповноваженого.
6. Регіональне відділення створюється при Головному управлінні юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, головних управліннях юстиції в областях, м.м. Києві та Севастополі.
7. До складу регіонального відділення включаються спеціалісти відповідних управлінь юстиції. До складу регіонального відділення на безоплатній основі можуть включатись представники державних органів, зокрема, державної виконавчої служби, обласних державних адміністрацій, судових органів, територіальних органів прокуратури, МВС, Департаменту з питань виконання покарань, а також представники громадських організацій (за погодженням з їх керівниками).
8. Склад регіонального відділення за письмовим поданням представника Урядового уповноваженого затверджується Урядовим уповноваженим.
9. Зміни до складу регіонального відділення затверджуються Урядовим уповноваженим за письмовим поданням представника Урядового уповноваженого.
10. Основними завданнями регіонального відділення є:
10.1. виконання доручень Урядового уповноваженого та Секретаріату стосовно збору і вивчення фактів і доказів у конкретних справах, що стосуються заявлених порушень Україною положень Конвенції, посилання на які містяться у запитах Європейського суду з прав людини до Урядового уповноваженого;
10.3. інформування населення про положення Конвенції та практику Європейського суду з прав людини;
10.4 .проведення індивідуальних консультацій громадян з основних положень Конвенції і процедури подачі, прийняття і розгляду заяв Європейським судом з прав людини;
10.5. здійснення роз’яснювальної роботи серед посадових осіб місцевих органів виконавчої влади, працівників суду і прокуратури, органів місцевого самоврядування про суть, призначення і зміст Конвенції та протоколів до неї, про особливості застосування Конвенції та практики Європейського суду з прав людини як джерела права;
10.6. участь у організації та проведенні семінарів з питань роз’яснення, тлумачення та застосування положень Конвенції.
11. На виконання основних завдань регіональне відділення:
11.1. за дорученням Урядового уповноваженого та Секретаріату вивчає факти, збирає докази та надсилає копії матеріалів у справах, що знаходяться в провадженні Європейського суду з прав людини, а також іншу інформацію, необхідну для забезпечення діяльності Урядового уповноваженого;
11.2. здійснює індивідуальний прийом громадян з питань організації діяльності та порядку звернення до Європейського суду з прав людини;
11.3. вживає заходів щодо попередження порушення прав людини та основоположних свобод, а також щодо відновлення порушених прав і свобод на відповідній території. ”
26.
Чернівецька область
Адамчук Аксенія Іванівна
(0372) 57-31-35
А вона ще Заступник начальника Головного управління юстиції у Чернівецькій області Адамчук Аксенія Іванівна (0372) 55-09-33 Головне управління юстиції у Чернівецькій області адреса вул. Грушевського, 1, м. Чернівці, 58010, тел/факс (0372) 55-27-60 e-mail: uprjust_cv@list.ru,web: http:/minjust.cv.ua.
Ну що тепер все ясно ! Що тільки коли ця дама зацікавлена то завжди допоможе . А от ти не той що дав ...,вона скаже  : "пішов в суд!"
Натомість щоб допомогти особі вона ввічливо істеричним криком на це вам укаже.
Вибачте за тон нервових висловлювань ,але з пісні слів не вирвеш, коли душа болить за того що опинився в екстремально тяжкий життєвих обставинах ходить по колу,  де посадовці ховають та ексгумують водночас особу яка має таки проблеми.
Далі буде....


Комментариев нет:

Отправить комментарий